Ons verhaal

Vanaf 1 januari 2024 gooien wij het bij Eron Staal over een andere boeg. Wat begon als een grootse droom om iedereen te kunnen helpen zien we ook dat dit in onze situatie niet kan. Om nog steeds volledig achter elk product wat we afleveren te kunnen staan gaan we het maatwerk loslaten en ons verder focussen op de webshop.

Enkele jaren geleden was onze oprichter, Dion Lugtenburg, op zoek naar stalen meubels die voldeden aan zijn wensen en behoeften. Hij ontdekte dat er geen producten op de markt waren die aan deze criteria voldeden én tegen een scherpe prijs werden verkocht. Als ervaren metaalbewerker met oog voor kwaliteit en perfectie, besloot Dion dat het beter kon. In 2019 richtte hij daarom Eron Staal op, met als belangrijkste doel het creëren van hoogwaardige producten tegen een eerlijke prijs. Sindsdien heeft hij geen genoegen genomen met minder dan dat, omdat vakmanschap en professionaliteit net zo belangrijk zijn als persoonlijke aandacht.

Bij Eron Staal vinden we het belangrijk om jouw dromen en ideeën werkelijkheid te laten worden. We begrijpen maar al te goed hoe frustrerend het kan zijn om een idee te hebben en geen product te kunnen vinden dat hierbij past. Als je ervoor kiest om een product bij ons te laten maken, garanderen wij dat het exact aan jouw wensen voldoet en dat je krijgt wat je voor ogen had.

Door onze persoonlijke aandacht voor jouw wensen en behoeften, kunnen we ervoor zorgen dat jouw idee werkelijkheid wordt. Bij ons staat vakmanschap, persoonlijke aandacht en een goede prijs/kwaliteitverhouding centraal. Onze producten worden niet aangepast aan basisontwerpen, maar worden ontworpen speciaal voor jou. Bij Eron Staal zijn de mogelijkheden eindeloos: niets is te gek!

We streven altijd naar de hoogste kwaliteit, maar soms kunnen praktische problemen roet in het eten gooien. Dat kan bijvoorbeeld te maken hebben met de gekozen materialen of de beschikbare ruimte. Geen zorgen, dat betekent niet dat we jouw ideeën meteen van tafel vegen. We denken graag met je mee om toch tot een haalbaar en kwalitatief hoogwaardig product te komen.

Wij zijn een klein bedrijf, maar we denken groot!

Levering van uw bestelling

 

Onze webshop producten worden geleverd door Focus Koeriers. Bij Focus Koeriers staat persoonlijke aandacht, vakmanschap en een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel, net als bij ons. Bij de levering gaat Focus Koeriers extra zorgvuldig met je pakket om. Hierdoor zijn de verzendkosten niet altijd gratis, maar kunnen we je wel garanderen dat jouw pakket veilig en onbeschadigd bij je thuis wordt geleverd. 

De avond voordat jouw levering gepland staat, zul je van Focus Koeriers een e-mail ontvangen met de Track & Trace code en een tijdvak. Mocht er niemand thuis zijn zal Focus Koeriers telefonisch contact opnemen om af te spreken wat er gebeurd met jouw pakket.

Wil je meer informatie over Focus Koeriers? Neem dan even een kijkje op hun website