HOe het begon

 

Onze oprichter Dion Lugtenburg kwam er een aantal jaar geleden, tijdens het zoeken naar meubels van staal, achter dat er geen producten waren die precies aansloten bij zijn wensen en behoeften en óók nog werden verkocht tegen een scherpe prijs. Door zijn jaren ervaring in metaalbewerking en aandacht voor kwaliteit en perfectie kwam hij tot één inzicht: dit kan beter. Daarom richtte Dion in 2019 Eron Staal op, met één groot doel: om kwalitatieve producten te maken voor een eerlijke prijs. Vanaf dat moment heeft hij geen genoegen genomen met minder dan dat. Omdat vakmanschap en professionaliteit belangrijk zijn maar persoonlijke aandacht óók.

Wij van Eron Staal willen er graag voor zorgen dat jouw droom of idee werkelijkheid wordt. We weten hoe vervelend het is als je een idee hebt en geen product kunt vinden dat hier precies bij past. Als je door ons een product laat maken, zorgen wij ervoor dat we precies het product maken dat jij voor ogen hebt.

Onze persoonlijke aandacht naar jouw wensen en behoeften maakt het mogelijk dat jouw idee werkelijkheid kan worden. Bij ons staat vakmanschap, persoonlijke aandacht en een goede prijs/kwaliteitverhouding centraal. Onze producten worden niet aangepast aan basisontwerpen, maar worden ontworpen speciaal voor jou. Alles kan bij Eron Staal: niets is te gek!

Omdat kwaliteit bij ons centraal staat, kan het soms voorkomen dat een product niet gemaakt kan worden door de technische aspecten. Dit kan bijvoorbeeld liggen aan de materiaalkeuze en de ruimte waar in jij het wilt plaatsen. Laat je hier niet door tegenhouden, want alles is bespreekbaar. In overleg met jou kunnen we ervoor zorgen dat jouw idee toch werkelijkheid kan worden.

Wij zijn een klein bedrijf, maar we denken groots!

ontwerp

Zodra je contact met ons hebt gezocht komen wij kosteloos bij je inmeten. We spreken het gehele ontwerp goed door, zodat we zeker weten dat we al jouw wensen en ideeën goed hebben begrepen. Het idee wordt vervolgens uitgetekend en naar je toegestuurd. Pas zodra je volledig tevreden bent met het ontwerp starten wij met de productie.

producTie

De productie gaat van start zodra het ontwerp akkoord is. Wij produceren onze producten zelf en werken hierbij samen met diverse partners voor onder andere materialen, bijvoorbeeld het glas en hout voor jouw project. Voor de productie rekenen wij +/- 10 tot 12 weken, uiteraard afhankelijk van het product.

montage

Ook bieden wij montage op locatie aan. Zodra de productie voltooid is, leveren wij het product bij jou af en wordt het gemonteerd door onze vakmensen (denk hierbij aan stalen deuren en balustrades).

Levering van uw bestelling

 

Onze webshop producten worden geleverd door Focus Koeriers. Bij Focus Koeriers staat persoonlijke aandacht, vakmanschap en een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel, net als bij ons. Bij de levering gaat Focus Koeriers extra zorgvuldig met je pakket om. Hierdoor zijn de verzendkosten niet altijd gratis, maar kunnen we je wel garanderen dat jouw pakket veilig en onbeschadigd bij je thuis wordt geleverd. 

De avond voordat jouw levering gepland staat, zul je van Focus Koeriers een e-mail ontvangen met de Track & Trace code en een tijdvak. Mocht er niemand thuis zijn zal Focus Koeriers telefonisch contact opnemen om af te spreken wat er gebeurd met jouw pakket.

Wil je meer informatie over Focus Koeriers? Neem dan even een kijkje op hun website

Neem contact met ons op
Offerte aanvragen?
Persoonlijke montage op locatie