HOe het begon

 

Enkele jaren geleden was onze oprichter, Dion Lugtenburg, op zoek naar stalen meubels die voldeden aan zijn wensen en behoeften. Hij ontdekte dat er geen producten op de markt waren die aan deze criteria voldeden én tegen een scherpe prijs werden verkocht. Als ervaren metaalbewerker met oog voor kwaliteit en perfectie, besloot Dion dat het beter kon. In 2019 richtte hij daarom Eron Staal op, met als belangrijkste doel het creëren van hoogwaardige producten tegen een eerlijke prijs. Sindsdien heeft hij geen genoegen genomen met minder dan dat, omdat vakmanschap en professionaliteit net zo belangrijk zijn als persoonlijk e aandacht. 

Bij Eron Staal vinden we het belangrijk om jouw dromen en ideeën werkelijkheid te laten worden. We begrijpen maar al te goed hoe frustrerend het kan zijn om een idee te hebben en geen product te kunnen vinden dat hierbij past. Als je ervoor kiest om een product bij ons te laten maken, garanderen wij dat het exact aan jouw wensen voldoet en dat je krijgt wat je voor ogen had.

Door onze persoonlijke aandacht voor jouw wensen en behoeften, kunnen we ervoor zorgen dat jouw idee werkelijkheid wordt. Bij ons staat vakmanschap, persoonlijke aandacht en een goede prijs/kwaliteitverhouding centraal. Onze producten worden niet aangepast aan basisontwerpen, maar worden ontworpen speciaal voor jou. Bij Eron Staal zijn de mogelijkheden eindeloos: niets is te gek!

We streven altijd naar de hoogste kwaliteit, maar soms kunnen praktische problemen roet in het eten gooien. Dat kan bijvoorbeeld te maken hebben met de gekozen materialen of de beschikbare ruimte. Geen zorgen, dat betekent niet dat we jouw ideeën meteen van tafel vegen. We denken graag met je mee om toch tot een haalbaar en kwalitatief hoogwaardig product te komen.

Wij zijn een klein bedrijf, maar we denken groot!

ontwerp

Zodra je contact met ons hebt gezocht komen wij kosteloos bij je inmeten. We spreken het gehele ontwerp goed door, zodat we zeker weten dat we al jouw wensen en ideeën goed hebben begrepen. Het idee wordt vervolgens uitgetekend en naar je toegestuurd. Pas zodra je volledig tevreden bent met het ontwerp starten wij met de productie.

producTie

De productie gaat van start zodra het ontwerp akkoord is. Wij produceren onze producten zelf en werken hierbij samen met diverse partners voor onder andere materialen, bijvoorbeeld het glas en hout voor jouw project. Voor de productie rekenen wij +/- 10 tot 12 weken, uiteraard afhankelijk van het product.

montage

Ook bieden wij montage op locatie aan. Zodra de productie voltooid is, leveren wij het product bij jou af en wordt het gemonteerd door onze vakmensen (denk hierbij aan stalen deuren en balustrades).

Levering van uw bestelling

 

Onze webshop producten worden geleverd door Focus Koeriers. Bij Focus Koeriers staat persoonlijke aandacht, vakmanschap en een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel, net als bij ons. Bij de levering gaat Focus Koeriers extra zorgvuldig met je pakket om. Hierdoor zijn de verzendkosten niet altijd gratis, maar kunnen we je wel garanderen dat jouw pakket veilig en onbeschadigd bij je thuis wordt geleverd. 

De avond voordat jouw levering gepland staat, zul je van Focus Koeriers een e-mail ontvangen met de Track & Trace code en een tijdvak. Mocht er niemand thuis zijn zal Focus Koeriers telefonisch contact opnemen om af te spreken wat er gebeurd met jouw pakket.

Wil je meer informatie over Focus Koeriers? Neem dan even een kijkje op hun website

Neem contact met ons op
Offerte aanvragen?
Persoonlijke montage op locatie