Reviews

Echte kunstwerken! Zeker een aanrader

Zeer tevreden over de op maat gemaakte trapleuningen en kapstok. Echte kunstwerken! Zeker een aanrader

Bo Reintjes

Zowel op persoonlijke briefing als toegestuurde schets wordt goed werk geleverd.

Uitstekend werk geleverd. Zowel op persoonlijke briefing als toegestuurde schets wordt goed werk geleverd. Denkt mee in oplossingen.
Kees Terpstra

Fantastisch schoenenrek van staal gekocht, goed service!

Fantastisch schoenenrek van staal gekocht, goed service!

Anja Konijn

Niks dan lof voor Eron Staal en met name Dion!

Prachtige stalen trapleuningen op maat laten maken door Dion van Eron Staal! Wegens de zomervakantie duurde het iets langer, maar dat was netjes gecommuniceerd naar ons. Eenmaal geleverd bleek 1 van de 6 trapleuningen niet helemaal goed te passen. Dit is na snel en duidelijk contact prima opgelost door de leuning iets bij te buigen en het gat iets groter te boren. Niks dan lof voor Eron Staal en met name Dion!

Martijn Steenwijk

Trapleuningen worden snel geleverd, keurig verpakt en geleverd incl pluggen en schroeven. Heel tevreden klant hier.

Massief stalen trapleuningen besteld in diverse lengtes. Contact heel prettig, altijd bereid tot extra info, prachtig product, massief staal (zwaar, geen pikkepoerie spul van de bouwmarkt). Dragers voorgemonteerd (gelast) zodat je niet hoeft te rommelen met schroefjes. Trapleuningen worden snel geleverd, keurig verpakt en geleverd incl pluggen en schroeven. Heel tevreden klant hier.

Marjolein Langbroek

Dion neemt alle tijd, denkt mee, communiceert duidelijk en komt alle afspraken na.

Dion neemt alle tijd, denkt mee, communiceert duidelijk en komt alle afspraken na. Afwerking van het product is top! Hadden op 1 raam krassen zitten en die werd een paar weken later vervangen. Eron levert vakwerk. Vanaf de offerte tot de nazorg.

Jasper Haman

Wij bevelen Eron Staal aan iedereen aan!

Wij hebben 2 stalen deuren door Eron Staal op maat laten maken en monteren! We zijn heel blij met het resultaat. Voorafgaand hebben wij een zeer prettig advies gesprek gehad en hebben wij onze wensen hier nog eens op aangepast. Het plan van alleen stalen deuren is gegaan naar 2 taatsdeuren, dit ziet er niet alleen fraaier uit maar de hoofd reden hiervan is dat deze deuren een soft close hebben waardoor onze 2 kleine kinderen geen geknakte vingers hebben door een deur van bijna 100kilo. Daar hadden wij vooraf nooit zelf aan gedacht dus heel fijn dat we daar vooraf op gewezen zijn. Wij bevelen Eron Staal aan iedereen aan!

Dave Borawitz

Prachtig resultaat en vakwerk geleverd.

2 stalen trapleuningen & kapstok laten maken op maat. Prachtig resultaat en vakwerk geleverd. Zeer zeker een aanrader! Tijdens het wachten op de producten werd netjes gecommuniceerd wat de status was.

Mitchell Ruizendaal

Producten precies geleverd als omschreven en top kwaliteit!

Fijn contact en snelle reacties! Producten precies geleverd als omschreven en top kwaliteit! Ik raad Eron Staal zeker aan en zal hopelijk in de toekomst nogmaals bestellen 🙂

Michelle

Prettig in contact, mooi materiaal en in deze tijd snel kunnen leveren.

Na het ontvangen van een eerlijke offerte kwam Dion langs op korte termijn om de balustrade in te meten op de praktijk en de materialen te laten zien. Wij zijn enthousiast over hetgeen Dion geleverd heeft en zijn manier van werken. Prettig in contact, mooi materiaal en in deze tijd snel kunnen leveren.

Marieke Kaanders

We hebben een hele mooie trapleuning van Eron Staal gekocht.

We hebben een hele mooie trapleuning van Eron Staal gekocht. Het is echt een plaatje en maakt onze hal en trap helemaal af. De service en snelheid van de levering was top!

Judith Soute

Waanzinnig maatwerk van kwaliteit en supersnelle service. Wij zijn blij!

Na Dion kort telefonisch gesproken te hebben, zijn de Fuchs trapleuningen besteld. De levering was sneller dan verwacht en zeer netjes ingepakt. Na ontvangst alles goed opgemeten en afgetekend. Het ophangen zelf is even wat precisiewerk, maar dan krijg je ook wat. Waanzinnig maatwerk van kwaliteit en supersnelle service. Wij zijn blij!

Robin

Snel contact en met al onze wensen is rekening gehouden. Heel erg blij mee!

Hele mooie trapleuningen en kapstop besteld bij Dion. Snel contact en met al onze wensen is rekening gehouden. Heel erg blij mee!

Maud

Top bedrijf! Snelle goede communicatie.

Top bedrijf! Snelle goede communicatie. Super tevreden met de op maat gemaakte trapleuningen. Mooi product, netjes afgewerkt en gepoedercoat. Erg fijn dat de bevestigingsmiddelen in kleur meegeleverd worden.

J. Karso

Top bedrijf, vakman eerste klas.

Top bedrijf, vakman eerste klas.

Steur

Niet alleen de communicatie was fijn, ook de trapleuningen zijn bijzonder mooi en elegant!

Ik had enkele vragen gesteld over een trapleuning via mail. Daarop een zeer snelle en uitgebreide reactie ontvangen van Dion. Direct 2 trapleuningen besteld en 2 weken later al in huis. Niet alleen de communicatie was fijn, ook de trapleuningen zijn bijzonder mooi en elegant! Kwaliteitspluggen bijgeleverd inclusief zwarte schroeven. Kortom, meer dan tevreden!!

Danny

Super bedrijf!

Super bedrijf! Erg betrouwbaar en levert hoge kwaliteit op maat gemaakte oplossingen van staal. Wij zijn erg tevreden met o.a. onze nieuwe stalen trapleuningen.

Riley van Loo

Goede duidelijke afspraken kunnen maken. En op korte termijn mooie goed afgewerkte trapleuningen op maat kunnen ophalen 👍

Goede duidelijke afspraken kunnen maken. En op korte termijn mooie goed afgewerkte trapleuningen op maat kunnen ophalen 👍

Ronald

Super goede en snelle service. De trapleuningen zijn speciaal voor ons op maat gemaakt.

Super goede en snelle service. De trapleuningen zijn speciaal voor ons op maat gemaakt. Prijs/kwaliteit is echt super! Mooi en dat voor een mooi prijsje! Ze zijn mooi afgewerkt en werden zorgvuldig verpakt met alles erbij om ze te bevestigen. Er zou 4 weken levertijd voor staan maar na een week werden ze al bezorgd. Het contact via de mail was erg duidelijk en prettig!

Chantal

Professioneel las- en poedercoatwerk voor een schappelijke prijs!

Enkele weken geleden een trapleuning op maat (2 stukken van 3,5 en 1 meter) besteld. Snel geleverd, en op wensen en vragen werd goed ingespeeld. Professioneel las- en poedercoatwerk voor een schappelijke prijs! Ik heb meteen een offerte aangevraagd voor een andere klus.

Bart

Super goede service!

Super goede service! Mooie trapleuningen welke super snel gereed waren en snel bezorgd. Wat een fijn bedrijf! Bedankt!

N. Peters

Het is echt prachtig en precies hoe we het bedacht hadden.

Lang zijn wij op zoek geweest naar een mooi sfeervol wandmeubel voor tegen een vrij grote en hoge muur in onze woonkamer. De gemiddelde ‘grote’ woonwinkel-kast leek er klein bij. Een kansloze missie.

Tot we bij Dion en zijn team van Eron Staal terecht kwamen. Er werd snel gereageerd op onze eerste mail en al snel was het ontwerp voor onze kast (en salontafel) geboren. We werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang en waren helemaal blij toen onze kast en tafel bezorgd werden. Het is echt prachtig en precies hoe we het bedacht hadden.

De levering en service verliepen ook snel, heel vriendelijk en netjes.

Fam. de Jong

Goede communicatie, afspraken nakomen en goede prijs

Goede communicatie, afspraken nakomen, een goede prijs en een prachtig product wat ook nog eens vakkunding gemonteerd werd. Wij zijn heel tevreden!

Louis de Nijs

Top ervaring! Vakbekwaam. Maatwerk. Denkt mee.

Top ervaring! Vakbekwaam. Maatwerk. Denkt mee. Goed op de hoogte gehouden over de vordering met een snelle levertijd. Raad het iedereen aan.

Orhan

Persoonlijk, professioneel en detailgericht bedrijf.

Persoonlijk, professioneel en detailgericht bedrijf. Ik heb meerdere meubels van Eron staal en deze zijn stuk voor stuk met dezelfde precisie en vakkundigheid gemaakt! Een goede prijs maar bovenal het maatwerk is waar ze zich mee onderscheiden! Dank voor alles Dion!

Mitchell