Reviews

Super goede service!

Super goede service! Mooie trapleuningen welke super snel gereed waren en snel bezorgd. Wat een fijn bedrijf! Bedankt!

N. Peters

Het is echt prachtig en precies hoe we het bedacht hadden.

Lang zijn wij op zoek geweest naar een mooi sfeervol wandmeubel voor tegen een vrij grote en hoge muur in onze woonkamer. De gemiddelde ‘grote’ woonwinkel-kast leek er klein bij. Een kansloze missie.

Tot we bij Dion en zijn team van Eron Staal terecht kwamen. Er werd snel gereageerd op onze eerste mail en al snel was het ontwerp voor onze kast (en salontafel) geboren. We werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang en waren helemaal blij toen onze kast en tafel bezorgd werden. Het is echt prachtig en precies hoe we het bedacht hadden.

De levering en service verliepen ook snel, heel vriendelijk en netjes.

Fam. de Jong

Goede communicatie, afspraken nakomen en goede prijs

Goede communicatie, afspraken nakomen, een goede prijs en een prachtig product wat ook nog eens vakkunding gemonteerd werd. Wij zijn heel tevreden!

Louis de Nijs

Top ervaring! Vakbekwaam. Maatwerk. Denkt mee.

Top ervaring! Vakbekwaam. Maatwerk. Denkt mee. Goed op de hoogte gehouden over de vordering met een snelle levertijd. Raad het iedereen aan.

Orhan

Persoonlijk, professioneel en detailgericht bedrijf.

Persoonlijk, professioneel en detailgericht bedrijf. Ik heb meerdere meubels van Eron staal en deze zijn stuk voor stuk met dezelfde precisie en vakkundigheid gemaakt! Een goede prijs maar bovenal het maatwerk is waar ze zich mee onderscheiden! Dank voor alles Dion!

Mitchell